(h)eerlijk gezegd

… wat leuk dat je een kijkje komt nemen op mijn website. In het kort wie ik ben; mijn naam is Debbie, 47 jaar, getrouwd en woon met mijn gezin & viervoeter Bella in het gezellige Brabant.

Lees hieronder verder hoe ik de laatste jaren mijn eigen ontwikkeld heb, getriggerd ben en alles met enthousiasme doe & zo hopelijk andere mensen kan inspireren op een (h)eerlijke manier.

Mijn visie is “Niet leren is stilstaan”

Mijn zoektocht

… 2012

Leren en studeren

Toen mijn dochter in groep 6 zat besefte ik, wat als zij over een paar jaar op het voortgezet onderwijs zit. ‘wat wil ik dan’, ‘kan ik iets gaan betekenen voor de maatschappij’. Mijn gevoel gevolgd die zei van ‘ga weer iets leren/studeren’.

2012

Pedicure

In maart 2012 net voor mijn 40e heb ik met trots mijn branche diploma pedicure gehaald en mijn pedicuresalon Voet & zo ingeschreven bij de KVK en gestart op de Fabrieksweg in Bladel.

2015

Opleiding natuurvoedings- adviseur

In 2015 kwam de vraag of ik kookdemo’s wilde geven wat ik als hobbykok een leuke nieuwe uitdaging vond naast mijn vak pedicure. Door mijn kookdemo’s ontdekte ik dat ik nog niet alles wist over voeding bv gluten, lactose, nachtschade en voor mij nog de onbekende wereld vegetarisch en veganistisch eten. Want ik heb een man thuis die toch wel van een ‘echt’ stukje vlees houdt.

Vanaf mijn puberteit heb ik calorieën zitten tellen, bijna alle diëten gevolgd maar dat hielp even en viel gauw terug in mijn oude patroon maar zat nooit lekkerder in mijn lijf. Sinds mijn hormoon disbalans heb ik geleerd om eerlijk & goed te luisteren naar mijn eigen lichaam. Wat voor de een goed werkt wil nog niet zeggen dat dat voor de ander ook goed werkt. Dit waren voor mij ‘triggers ’om de opleiding natuurvoedingsadviseur te gaan volgen bij “sonnevelt opleidingen’.

2017

Diploma op zak

Na veel leermomenten o.a. buiten mijn comfortzone, het stukje angst en zelfvertrouwen heeft mij dit alles heel veel mooie dingen gebracht. In september 2017 heb ik HBO opleiding succesvol afgerond & mijn diploma in ontvangst mogen nemen. Sinds die tijd ben ik onder de naam ‘pedicuresalon Voet & zo, voed ze’ verder gegaan.

2019

Nieuwe uitdaging

Naast voeding vind ik beweging & stukje ontspanning ook heel belangrijk, vooral in deze tijd met zijn prikkels die wij onbewust binnen krijgen. Dus het zijn verschillende factoren die samen hangen, wat ikzelf een heel belangrijke vind is ‘om weer goed naar jouw eigen lichaam te gaan leren luisteren ‘ zo kom je weer een stapje dichterbij om jouw lijf weer in balans te krijgen waar jij je eigen prettig bij voelt.

Afgelopen jaren beetje zoekende geweest hoe kan ik dit nu alles het beste samen laten smelten tot een mooi geheel. Nou, ik kan met trots vertellen dat mijn pedicuresalon Voet & zo, voed ze per 1 april 2019 onder een nieuwe naam verder gaat nl. PuurbyDebbie, nieuwe naam, nieuwe locatie een nieuwe uitdaging.